CNV Arhitectura&Design realizeaza fiecare proiect de la faza de concept pana la executie, cu pasiune, imaginatie, precizie si responsabilitate.

 

Proiectele pornesc de la intelegerea nevoilor clientului, nevoi atat pe partea estetica cat si pe partea de functionalitate si stil de viata (“locuire”). In orice amenajare intelegem mai intai cum se va “locui” spatiul. Fiecare persoana “locuieste” in mod diferit. 

 

Nevoile sunt apoi adaptate pentru optimizarea spatiului. Se folosesc solutii creative si se pune accent pe confort si  functionalitate. Finisajele, culorile si texturile alese sunt metodele prin care armonizăm estetic rezolvările funcționale. Mobilierul si obiectele cu care ne inconjuram trebuie sa ne faca viata mai usoara si sa ne incante vizual.

 

Cream arhitectura care raspunde nevoilor clientului si, in acelasi timp, este adaptata unui stil de viata modern.

© 2021-2022 CNVBA, Toate drepturile rezervate.

CNV Arhitectura&Design a fost infiintata in anul 2020 de catre architect Cristina Neacsu-Vartolomeu. Este un studio care se axeaza pe arhitectura, design de interior si design de produs.

“There are no rules of architecture for a castle in the clouds.” – Gilbert K. Chesterton

Cristina Neacsu-Vartolomeu a absolvit Facultatea de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti in anul 2009 urmand, apoi, si programul de Master in Design de Interior, in cadrul aceleasi facultati. De asemenea, a studiat si a practicat arhitectura in Paris si Zagreb.

 

Inainte sa fondeze CNV Arhitectura&Design a lucrat in mai multe birouri. In primii ani a activat pe partea de arhitectura de exterior. Ulterior s-a concentrat pe design de interior, ca parte din echipa de relocare pentru mai multe companii internaționale cu sedii de birouri in România.

 

Pasionata atat de matematica (geometrie in spatiu, in principal), de informatica cat si de desen, pentru Cristina, arhitectura reprezinta un mod de a imbina functionalul cu esteticul, de a traduce in elemente palpabile nevoile si emotiile oamenilor. Orice amenajare este o schimbare iar scopul arhitectului este de a imbunatati calitatea vietii pentru fiecare client, de a ghida oamenii in acest proces de transformare.